Pret a manger – Ripassa afhaal menu

Vanwege de nieuwe maatregelen is Ripassa weer even gesloten. U hoeft ons niet te missen want Ripassa kookt weer voor u thuis. Van woensdag t/m zondag kunt u de onderstaande gerechten tussen 17.00 en 20.00 afhalen.

Elke dag kunt u tot 18.00 uur uw bestelling doorgeven via onderstaand bestelformulier of via info@ripassa.nl onder vermelding van uw telefoonnummer, naam en gewenst tijdstip van afhalen. Onze chef’s zorgen ervoor dat de gerechten eetklaar en mooi verpakt voor u klaar staan.

Vanwege veiligheidsvoorschriften sturen wij u vooraf een betaalverzoek voor de betaling van uw bestelling.

Graag tot snel bij Ripassa!

Afhaal bestelling plaatsen:

Van woensdag t/m zondag kunt u afhalen.

Maak uw keuze van gerechten. Vul in het invoerveld het aantal gewenste maaltijd in (bijv: 2). Na uw bestelling nemen wij contact met u op. Alvast hartelijk dank namens team Ripassa!

Voorgerechten

Pastas

Hoofdgerechten

Kindergerechten

Nagerechten

Wijnen

Voorgerechten

Burrata *
Tomaat, sinaasappel, basilicum, Vincotto, olijfolie
10,50

Steak tartaar
Pata Negra ham, piccalilly, gepocheerd ei
10,50

Vitello Tonato
Kalfsribeye, tonijnmayonaise, kappertjes, pijnboompitten
10,50

Carpaccio
Truffelmayonaise, Parmigiano Reggiano, rucola, pijnboompitten
10,50

Noordzeekrab
Mango, venkel, haringkaviaar, avocado, dragon
11,50

Aspergesoep 1 ltr (kort opwarmen) *
Lente ui, rivierkreeft, croutons
14,50

* Kan of is vegetarisch

Pasta’s

Lunette truffel *
Bospaddenstoelen, gepocheerd ei, Parmigiano Reggiano
16,50

Spaghetti aglio olio peperoncino e gamba *
Gamba, tomaat, rode peper, knoflook, Parmigiano Reggiano
16,50

Ravioloni asperge*
Roomsaus, peterselie, gepocheerd ei, kerstomaat, Parmigiano, Reggiano
16,50

(*) Kan of is vegetarisch

Hoofdgerechten

Vis van de dag
Bijpassend garnituur en saus
18,50

Asperge Flamande
Hollandse asperge, ei, boerenham, roomboter, mousseline
18,50

Lamsprocureur
Mousseline, bospeen, lamsham, rozemarijn, zwarte knoflook
18,50

Steak tartaar XL
Pata Negra, piccalilly, gepocheerd ei
17,50

Kindergerechten

Pasta Bolognese
7,50

Pasta Pesto
7,50

Mac & Cheese
7,50

Nagerechten

Tiramisu
Mascarpone, Amaretto, koffie, Savoiardi
6,50

Eton mess
Hollandse aardbeien, room, meringue, Amarene kers
6,50

Rabarber crumble
Yoghurt, walnoot, honing, basilicum
6,50

4 Kazen
Vijgenbrood, jam, noten
8,50

Wijnen

UITVERKOCHT – Pinot Grigio, “Le Rime”, Castello Banfi
Wit / Italië, Toscane / Pinot Grigio
Fris, exotisch, elegant
12,50

UITVERKOCHT – Col di Sasso, Castello Banfi
Rood/ Italië, Toscane / Cabernet Sauvignon, Sangiovese
Zwoel, cassis en vanille, bosbessen
12,50

UITVERKOCHT – Ripassa Zenato, DOC, Valpolicella
Rood / Italië, Veneto / Corvina Veronese, Rondinella, Molinara
Vol, houtgerijpt, tonen van donkere kersen, stevige afdronk
18,50